Οδηγίες ενεργοποίησης ιδρυματικού λογαριασμού για πρωτοετείς φοιτητές

Όλοι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους και να παραλάβουν (προαιρετικά) το εκτυπωμένο «Δελτίο Ενεργοποίησης Λογαριασμού», όπου αναγράφονται τα καταχωρημένα στοιχεία τους (κινητό τηλ, email, ΑΜΚΑ και ημ. γέννησης) καθώς και το νέο τους Όνομα Χρήστη (username). Έτσι, μπορούν να ελέγξουν αν τα στοιχεία τους είναι σωστά περασμένα, πράγμα απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού τους.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ή το email που έχετε δηλώσει στη γραμματεία μέσω της ιστοσελίδας URegister:

https://uregister.ihu.gr

Κατά τα βήματα της ενεργοποίησης θα ενημερωθείτε για το νέο σας Όνομα Χρήστη (username) και θα κληθείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό Κωδικό Πρόσβασης (password), τον οποίο θα πρέπει να θυμάστε. Με το username και το password που δηλώσατε θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ιδρυματικές υπηρεσίες του ΔΙΠΑΕ, καθώς και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες του ΕΔΕΤ.

Δείτε τις Αναλυτικές οδηγίες ενεργοποιήσης λογαριασμού για φοιτητές

Προσοχή! Σε περίπτωση που κατά την διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμού εμφανιστεί μήνυμα λάθους ότι «Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία» παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος ώστε να ελέγξουν και τυχόν διορθώσουν τα στοιχεία του κινητού τηλέφωνου ή του email σας.

ΑΛΛΑΓΗ/ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα MyPassword και να ορίσετε στην καρτέλα «Καταχώρηση στοιχείων» το προσωπικό σας τηλέφωνο και το δευτερεύον email, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε ή να ανακτήσετε τον κωδικό σας σε περίπτωση που τον ξεχάσετε:

https://mypassword.ihu.gr

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ EMAIL

Για την απόκτηση ιδρυματικού email χρειάζεται ένα επιπλέον βήμα ενεργοποίησης το οποίο γίνεται μέσω της ιστοσελίδας:

http://emailactivation.cm.ihu.gr

Εκεί απλά κάνετε login με τα στοιχεία του νέου σας ιδρυματικού λογαριασμού και πατάτε το κουμπί «Ενεργοποίηση».

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Sitemap

Κορυφή σελίδας