Τμήμα Λογιστικής & ΧρηματοοικονομικήςΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Για πρωτοετείς: Ο Αριθμός Ειδικού Μητρώου (ΑΕΜ)

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (ΑΕΜ):

1. Με την καταχώρηση του Αριθμού Ειδικού Μητρώου (Α.Ε.Μ.), την ημερομηνία γέννησης και την επιλογή του Τμήματος που ανήκεις, θα κάνεις ενεργοποίηση του λογαρισαμού σου στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος (egram). Αυτή η διαδικασία γίνεται μέσω της κεντρικής σελίδας του ΤΕΙ (www.teicm.gr), στο αντίστοιχο εικονίδιο. Έτσι θα παραλάβεις ένα όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password). Αυτοί οι κωδικοί θα χρησιμεύουν συνεχώς για δηλώσεις μαθημάτων, παραλαβή Ακαδημαϊκής Ταυτότητας, παραλαβή βιβλίων κλπ.

2. Για την απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (πάσο) επιλέγεις το αντίστοιχο εικονίδιο από την κεντρική ιστοσελίδα του ΤΕΙ, στο κάτω μέρος και ακολουθείς τις οδηγίες.

3. Όταν υπάρξει η κατάλληλη ανακοίνωση για παραλαβή βιβλίων, θα επιλέξεις την υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ από το κατάλληλο εικονίδιο στην κεντρική ιστοσελίδα του ΤΕΙ.

4. Στην ιστοσελίδα του Τμήματος (accounting.teicm.gr) θα ανακοινωθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, οι ανακοινώσεις για τις δηλώσεις μαθημάτων  και άλλες ανακοινώσεις που αφορούν στο Τμήμα.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Κορυφή σελίδας