Τμήμα Λογιστικής & ΧρηματοοικονομικήςΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Πρόσκληση σε σεμινάριο της Google

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Κοινοποιείται κείμενο πρόσκλησης της Google για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. μας. Πρόκειται για το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online, ένα τρίωρο δωρεάν σεμινάριο. 

-----------------------------------------------------

 

Κείμενο Πρόσκλησης

Θέμα: Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας

 

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

 

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας  για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, και πολλά ακόμα και θα δείτε πως μπορείτε κι εσείς να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, και να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 11:30).

 

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, 12:00 με 15:30

Αμφιθέατρο 'Ευαγόρας Παλληκαρίδης', ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

 

Αν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Κορυφή σελίδας